Mara Mareş: Ioana Bran pare o copie fidelă a Vioricăi Dăncilă. Fac apel să plece din funcţie. Avem suficientă impostură în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, deputat PNL. FOTO Eduard Enea
Mara Mareş, deputat PNL. FOTO Eduard Enea

Şefa TNL, Mara Mareş, îi cere demisia ministrului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, despre care spune că „pare o copie fidelă a Vioricăi Dăncilă“. Solicitarea vine după declaraţiile lui Bran referitoare la norma de hrană pentru sportivi.

„Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a dovedit azi că este complet neadecvată pentru funcţia pe care o ocupă şi chiar pare o copie fidelă a Vioricăi Dăncilă. La prezentarea bilanţului ministerului pe care îl conduce, Ioana Bran a citit o prezentare, s-a bâlbâit, a făcut greşeli gramaticale şi a arătat o nepăsare crasă faţă de problemele cu care se confruntă sportivii din România. Parcă am văzut-o pe Viorica, acum 30 de ani!Mai mult, este revoltător să îl vezi chiar pe ministrul Tineretului şi Sportului că zâmbeşte şi că este amuzată de întrebarea unui jurnalist care dorea să afle cum este posibil ca un sportiv din lotul naţional de kaiac-canoe să aibă o diurnă pentru hrană de doar 25 de lei. Şi ca într-un film prost, Ioana Bran concluzionează că oricum sportivii trebuie să se menţină într-o anumită greutate: cu alte cuvinte, 25 de lei pe zi pentru hrană sunt suficienţi“, a scris Mara Mareş pe pagina ei de Facebook. 

Mai mult, şefa Tineretului Naţional Liberal cere demisia lui Bran din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. „Este clar că ministrul Tineretului şi Sportului este depăşită şi copleşită de funcţia pe care o ocupă, aşa că fac un apel să plece din funcţie. Avem suficientă impostură în guvernul Dăncilă, Ioana Bran trebuie să îşi recunoască limitele, iar sportivii şi tinerii din România merită un ministru competent care să gestioneze corespunzător problemele cu care se confruntă, în loc să le privească cu nepăsare“, a mai afirmat Mareş. 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, bilanţul după şase luni de mandat. Întrebată cum comentează faptul că un sportiv al lotului naţional de canoe primeşte doar 25 de lei pe zi pentru hrană, Ioana Bran a răspuns: „sportivii au nevoie de o dietă, trebuie să se păstreze la o anumită greutate“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite