Legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare, teme pe care tineretul PSD vrea să le pună în dezbatere publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social-democraţii din TSD avansează mai multe idei progresiste, dar şi teme care de-a lungul ultimilor ani au stârnit discuţii aprise în spaţiul public, printre aceste teme fiind şi legalizarea prostituţiei.

„Tinerii social-democraţi propun, printre altele, lansarea unei dezbateri publice naţionale privind legalizarea drogurilor uşoare şi programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase, dar şi lansarea unei dezbateri naţionale despre legalizarea prostituţiei şi a măsurilor privind combaterea traficului de persoane“, potrivit Antena 3, referindu-se la 22 de teme avansate de tinerii social-democraţi. 

Tesediştii mai propun şi lansarea unei dezbateri naţionale privind recunoaşterea drepturilor comunităţii LGBT, dar şi lansarea unei dezbateri publice „România, toleranţă zero la discriminare” , pentru a lupta împotriva prejudecăţilor care există în spaţiul public faţă de diverse minorităţi.

Contactat de Antena3.ro, preşedintele TSD, deputatul Gabriel Petrea, spune că cele 22 de idei au fost lansate în urmă cu patru ani în dezbatere, unele au avansat, altele mai puţin. De asemenea, acesta s-a declarat de acord cu consumul de droguri în scop medicinal. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite