Imagini cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia în vizită la piramidele din Egipt | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceremonia primirii oficiale de către Preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi FOTO Administraţia Prezidenţială
Ceremonia primirii oficiale de către Preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi FOTO Administraţia Prezidenţială

Aflat într-o vizită oficială în Replublica Arabă Egipt, şeful statului, Klaus Iohannis a fost surprins de către turiştii români, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, potrivit unor imagini publicate de Gazeta de Prahova, în zona turistică a piramidelor.

Preşedintele Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au fost fotografiaţi de turiştii români din Egipt, în timp ce vizitau piramidele din Cairo, informează publicaţia locală Gazeta de Prahova.

Potrivit sursei citate, turiştii ar fi fost îndepărtaţi de oamenii însărcinaţi cu protecţia, atunci când un convoi de cel puţin 20 de maşini oficiale a descins la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiştii aflaţi în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Preşedintele Klaus Iohannis acoborât din una dintre limuzine împreună cu soţia sa, ambii fiind îmbrăcaţi în alb. 

iohannis piramide gazeta de prahova

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat miercuri o vizită de stat în Republica Arabă Egipt, la invitaţia omologului său, preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. Administraţia Prezidenţială a transmis că vizita se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt.

iohannis piramide Gazeta de prahova
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite