Klaus Iohannis a semnat decretul de revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu

Klaus Iohannis/ FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătăţii”, a transmis Administraţia Prezidenţială. 
 
Premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare pentru revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu.
 
De asemenea, premierul a decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a Andreei Moldovan, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis Florin Cîţu miercuri dimineaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările