Iohannis: Guvernul PSD trebuie să plece. Acest accident al democraţiei trebuie să dispară. PSD şi-a bătut joc de români. Ruşine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că Guvernul Dăncilă trebuie să cadă după rezultatul votului de la europarlamentare, care a confirmat prăbuşirea PSD. Social-democraţii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente în cei doi ani şi jumătate de guvernare: de la alegerile europarlamentare până azi. „Guvernul PSD trebuie să plece. E un rezultat care nu poate interpretat în niciun alt fel“, a spus Iohannis.

„Dragi români, sunteţi fantastici! Aţi participat în număr mare la alegeri şi la refrendum. Particparea este senzaţională. Aţi dat un vot clar, ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun alt politician din România.  Aţi votat clar şi ferm pentru o Justiţie dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare.Vă mulţumesc pentru participare!

Am avut sprijin din partea unor partide politice în felul în care am reuşit să-i mobilizăm pe alegători. Aş menţiona sprijinul primit de la PNL, am avut un sprijin consistent şi din partea Alianţei USR-PLUS. Din păcate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am văzut cozile interminabile la multe secţii de votare, mai ales în diaspora.

Le mulţumesc românilor pentru că au avut răbdare să-şi exprime votul pentru o Românie europeană. Nu pot să nu observ că PSD, pentru a doua oară deja, şi-a bătut joc de români. Ruşine, PSD!

PNL a obţinut un rezultat foarte bun. USR a obţinut un rezultat foarte bun. PSD a obţinut rezultat pe măsura realizărilor din doi ani şi jumătate de guvernare. Nimic n-au făcut, nimic n-au primit. Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD. Asta arată cum văd românii această guvernare eşuată.

Este clar că acst accident al accident al democraţiei româneşti care e guvernarea PSD trebuie să dispară. Guvernul PSD trebuie să plece. E un rezultat care nu poate interpretat în niciun alt fel.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite