Kelemen Hunor, despre revocarea lui Voiculescu: Coaliţia trebuie să meargă mai departe. Ne-am asumat responsabilitatea pentru toată ţara

Kelemen Hunor, despre revocarea lui Voiculescu: Coaliţia trebuie să meargă mai departe. Ne-am asumat responsabilitatea pentru toată ţara

Kelemen Hunor FOTO Inquam Photos

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat miercuri, după ce premierul Florin Cîţu l-a demis din funcţie pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu că „coaliţia trebuie să meargă mai departe”, precizând că alianţa „nu s-a format pentru un singur om”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este decizia şi competenţa, atributul constituţional exclusiv al premierului, nu se comentează, ci se anunţă şi se aplică. Deci, din acest punct de vedere, prea multe comentarii n-aş vrea să fac. Sigur, au fost mai multe motive şi multe momente care au dus la această decizie a premierului. Coaliţia trebuie să meargă mai departe, că noi ne-am asumat responsabilitatea pentru toată ţara. Nu văd motive pentru o altă formulă de guvernare şi coaliţia nu s-a format pentru un singur om, nu s-a format pentru un singur partid. Guvernul are la bază un acord de coaliţie, un program de guvernare şi nişte deziderate mari, importante pentru ţară. Deci, aşteptăm nominalizarea unui nou ministru”, a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.
 
Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.
 
Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările