Hrebenciuc, întrebat despre oportunitatea boicotării şedinţei Parlamentului: Nu ajută la nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, întrebat despre oportunitatea boicotării şedinţei Parlamentului, că aceasta nu ar ajuta la nimic, el menţionând însă că o hotărâre urmează să fie luată în şedinţa grupurilor parlamentare social-democrate.

Întrebat, la intrarea la şedinţa grupurilor parlamentare PSD, dacă ar fi oportună boicotarea şedinţei Parlamentului pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie, Hrebenciuc a răspuns: "Nu, pentru că nu ajută la nimic".

El a adăugat însă că o hotărâre urmează să fie luată în şedinţa grupurilor PSD, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, că sunt foarte mulţi parlamentari ai PNL care nu doresc să participe la şedinţa de plen reunit, luând o decizie "individuală de boicot", iar aceştia nu pot fi obligaţi să ia parte la citirea unei decizii a CC pe care o considerată incorectă.

Hrebenciuc s-a arătat sceptic şi în privinţa proiectului formulat de Ioan Ghişe de a-l declara demis pe Traian Băsescu printr-un act de hotărâre al Parlamentului. "Din ceea ce știu eu, nu cred că există altă posibilitate astăzi și știu bine legea", a precizat Hrebenciuc, la Realitatea TV, cu referire la sesiunea extraordinară în care Parlamentul ar trebui să ia act de decizia Curții Constituționale și, prin urmare, Traian Băsescu să fie repus în funcția de președinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite