Hilde Brandl: „Gata cu şmecheriile pesediste! Mandatul lui Nicuşor Dan a fost validat”. Ce ar vrea reprezentanta PNL să vadă la noul primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti, Hildegard Brand, a declarat că se aşteaptă ca noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, să aibă o relaţie mult mai bună cu mediul de afaceri faţă de fosta administraţie şi va încuraja antreprenoriatul.

Bucureştenii au primit azi în sfârşit o veste bună: Curtea de Apel Bucureşti a validat mandatul lui Nicuşor Dan, marele câştigător al alegerilor locale din 27 septembrie”, susţine liderul liberal Hilde Brandl.  „Şi de această dată, socialiştii au demonstrat că nu ştiu să piardă. De fiecare dată când sunt învinşi, contestă alegerile în instanţă, organizează proteste de stradă masive, de cele mai multe ori violente, totul pentru că pur şi simplu nu înţeleg şi nu respectă opţiunea democratică a cetăţenilor. Aşa se face că după ce au pierdut alegerile, au venit cu un val de contestaţii care aveau doar darul de a întârzia momentul în care Nicuşor Dan va veni la primărie, spune Brandl. 

„Peste doar câteva zile se împlinesc 4 săptămâni de când au avut loc alegerile locale, şi cu toate acestea la primărie trona încă Gabriela Firea, primarul care a pierdut alegeriel fără drept de apel”, spune preşedintele Organizaţiei Oamenilor de afaceri liberali din Bucureşti.

„Sunt sigură că noul primar va colabora mult mai bine cu mediul de afaceri şi că va încuraja dezvoltarea antreprenoriatului în Bucureşti. Din păcate, ultimele administraţii au fost mai degrabă interesate să cheltuie banii cetăţenilor decât să dezvolte oraşul şi să îmbunătăţească calitatea vieţii. În ultimii ani, oraşe precum Cluj, Oradea, Alba-Iulia ş.a. s-au dezvoltat fenomenal, iar în timpul ăsta problemele bucureştenilor au redevenit cele de acum 70-80 de ani: căldura şi apa caldă”, mai spune Brandl.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite