Gorghiu, despre venirea lui Cioloş în PNL: Uşile partidului sunt deschise; mi-aş fi dorit un premier mai curajos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu a criticat lipsa de reacţie a premierului în cazul bebeluşilor din Argeş FOTO David Muntean
Alina Gorghiu a criticat lipsa de reacţie a premierului în cazul bebeluşilor din Argeş FOTO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri seară, la Digi 24, întrebată dacă liberalii îl vor coopta în rândurile lor pe Dacian Cioloş, că uşile partidului sunt deschise pentru orice tehnician şi om pregătit, dar şi-ar fi dorit un premier ”mai curajos”, reproşându-i lipsa de reacţie în cazul crizei bebeluşilor din Argeş.

”Oricărui tehnician, oricărui om bine pregătit îi transmitem că uşile partidului sunt deschise”, a spus Alina Gorghiu, întrebată dacă PNL are de gând să îl racoleze pe Dacian Cioloş în partid. 

Gorghiu şi-a exprimat şi nemulţumiri faţă de activitatea lui Cioloş ca premier. ”Mi-aş dori să văd un premier mai curajos, Mi-aş dori să văd un premier care nu are niciun fel de temere atunci când face evaluarea în administraţie (..) Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi când miniştrii lui greşesc”, a afirmat Gorghiu.

Copreşedintele PNL a precizat că reacţiile ministerelor Sănătăţii şi Agriculturii privind cazul bebeluşilor de la Argeş arată că este o ”criză fără sfârşit”, Alina Gorghiu apreciind că în acest moment nu vede niciun orizont de rezolvare în privinţa situaţiei de la Argeş. 

”Pe mine acest lucru mă deranjează profund şi mă deranjează şi lipsa de reacţie a premierului”, a adăugat Gorghiu, precizând că nu vrea neapărat demisii, dar ar fi vrut să vadă că Cioloş este mai atent la evoluţia cazului, mai ales că au fost ”o serie de bâlbe” în cadrul ministerelor. 

Întrebată dacă consideră că această criză este aproape de final, Alina Gorghiu a comentat: ”Nu îmi dă senzaţia că situaţia este sub control, sunt neliniştită. Mai ieri, părea că se apropie de un deznodământ, dar astăzi, toate informaţiile repun pe tapet o criză care se pare că nu este deloc spre final”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite