Florin Roman: Îmi pare rău pentru tristeţea celor de la PSD. I-am obligat să rupă frăţia cu penalii şi cu pensiile speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Florin Roman a declarat joi în Parlament că „îi pare rău de tristeţea celor de la PNL”, după ce în plen s-a votat impozitarea pensiilor speciale precum şi un proiect de lege al PNL privind eliberarea condiţionată. Totodată, acesta a trimis câteva săgeţi şi către USR, spunând că „fără să fiu ironic, n-am înţeles nimic” din acţiunile acestora.

„Azi ducem la bun sfârşit ceea ce am început ieri în privinţa impozitării cu 80% a pensiilor speciale pentru parlamentari. A fost o săptămână bună pentru PNL. Am obligat PSD să rupă frăţia cu penalii prin votarea proiectului de lege al PNL privind eliberarea condiţionate pentru criminali, violatori şi tâlhari. Dar i-am obligat şi să rupă frăţia cu pensiile speciale pe care le-au inventat prin adoptarea de către Parlament a proiectului de lege aşa cum prevede Constituţia, în plenul celor două camere reunit”, a declarat Florin Roman.

Acesta din urmă s-a declarat apoi surprins de poziţia USR care, în timpul votului privind impozitarea pensiilor speciale pentru parlamentari au ales opţiunea „nu votez”. USR a explicat în Parlament că proiectul de lege va pica la Curtea Constituţională şi a recomandat să fie folosit un proiect al acestora.

„Mă surprinde poziţia celor de la USR. Fără să fiu ironic, n-am înţeles nimic. Ieri au votat în Comisie pentru impozitare, azi au votat în Comisia de statut pentru impozitare iar mai apoi au ales opţiunea „nu votez”. Este greu de înţeles cum s-au putut suci. Azi, singurul partid care nu a votat împotriva pensiilor parlamentare sunt cei de la USR. Probabil o să explice domniile lor. Îmi pare rău pentru tristeţea celor de la PSD. Au primit multe lovituri în această săptămână. Au înţeles că şi-au dat un autogol, că juriştiilor nu au citit integral legea pe care au susţinut-o”, a conchis Florin Roman.

VIDEO Facebook / Epoch Times Romania / TVR

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite