Fenechiu nu vrea să pupe moaştele Sfintei Parascheva pentru imagine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ministru al Trasporturilor, Relu Fenechiu FOTO Arhiva Adevărul
Fostul ministru al Trasporturilor, Relu Fenechiu FOTO Arhiva Adevărul

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, spune că nu va urca luni pe scenă la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. Mai mulţi politicieni şi-au exprimat intenţia de a fi prezenţi la slujba închinată Sfintei Cuvioase Parascheva.

„Fiecare om politic îşi stabileşte strategia de imagine aşa cum consideră. Părerile sunt împărţite aici. Eu, personal, am evitat în ultima perioadă să stau pe scene de acest tip. Am spus că la biserică prefer să merg singur sau cu familia, nu atunci când mă duc într-o delegaţie oficială. Eu nu mă voi duce pe scenă“, a declarat Relu Fenechiu.

Liberalul a arătat că fiecare politician îşi alege tipul de abordare, iar ulterior oamenii vor aprecia dacă este bine sau rău.

Premierul Victor Ponta şi vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu vor participa luni, la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi prilejuită de Hramul Sfintei Cuvioasei Parascheva. Anunţul a fost făcut joi de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Nichita a spus că a trimis invitaţii preşedintelui României, Traian Băsescu, şi preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar că nu a primit niciun răspuns.

În ultimii ani, la Sfânta Liturghie prilejuită de Hramul Sfintei Cuvioasei Parascheva de la Iaşi, politicienii şi şefii de instituţii au stat pe scaune, pe o scenă amenajată lângă cea a înaltelor feţe bisericeşti.




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite