Dragnea: Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, că Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării, iar veştile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor.

„În februarie avem o creştere a veniturilor bugetare cu 4,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Asta în condiţiile în care am eliminat taxa pe construcţii speciale şi alte 102 taxe şi am redus accizele. La fel, avem o creştere la încasările din TVA cu 2,5%, faţă de februarie 2016, deşi taxa a fost redusă de la 20% la 19%“, a arătat Dragnea într-o postare pe Facebook.

După prezentarea acestor detalii, Liviu Dragnea a subliniat că Sorin Grideanu a îmbrăcat haina de premier şi ţine bine frâiele guvernării. „Veştile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor, fără a afecta echilibrele macroeconomice.  Mai mult, ne arată că Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării“, a mai precizat liderul PSD. 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian-Marius Dobre, a afirmat miercuri, într-un comunicat de presă, că datele economice înregistrate în luna februarie „contrazic toate mesajele alarmiste ale celor care criticau creşterile de venituri şi reducerile de taxe”, execuţia bugetară arătând că programul de guvernare este „viabil şi începe să producă efecte pozitive în economie”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite