Dragnea, mesaj pentru Iohannis: Dacă e să renunţăm la imunitate, să renunţe şi preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a fost „informat corect“ despre situaţia miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, deoarece era prins „între două deplasări“. Referitor la imunitatea parlamentară, Dragnea a subliniat că dacă se pune problema renunţării la aceasta, atunci să renunţe şi preşedintele.

„Dacă dumnealui nu a fost în ţară luni, poate nu a fost informat corect. A fost o discuţie destul de serioasă în BPN. S-a încheiat cu acea decizie. Li s-a transmis celor două doamne să nu demisioneze şi de susţinere. Au spus că vor să continue. Sunt 2 posturi importante în Guvern“, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Referitor la chestiunea imunităţii parlamentare şi la raportarea sa ca lider de partid, în condiţiile în care în urmă cu doi ani spunea că nu e de acord cu această imunitate, Dragnea a declarat: „Dacă e să renunţăm la imunitate, să renunţe şi preşedintele“. 

Mai mult, liderul PSD a punctat faptul că nu are o relaţie prea bună cu Iohannis şi că preşedintele statului ar fi cel care nu e deschis dialogului cu el şi Parlamentul.  

„Eu am tot spus: că e bine să comunicăm, să ne întâlnim. Discuţia nu poate să facă rău. În ce priveşte legile Justiţiei oricând se poate declanşa o discuţie ca să înţeleagă toată lumea de unde vine atâta supărare.“, a declarat Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite