Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri la Comisia SRI“. Maior a confirmat că Dragnea a luat parte la petrecerile SRI

Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri la Comisia SRI“. Maior a confirmat că Dragnea a luat parte la petrecerile SRI

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe fostul director al SRI, George Maior, că „a ascuns foarte multe lucruri“ la audierile de ieri din Parlament. Şi liderul PSD urmează să fie audiat în Comisia pentru controlul SRI, condusă de colegul său de partid, senatorul Claudiu Manda. Maior a confirmat ieri că la petrecerile organizate de SRI, printre care şi celebra tăiere a porcului de Crăciun, au participat Kovesi, Ponta, dar şi Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri ( la audierile din Comisia SRI - n.r), din păcate. Cred că n-a făcut bine. Când o să am loc să ajung şi eu la Comisie, o să spun multe lucruri“, a spus Liviu Dragnea. 

Preşedintele Comisie parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi, după audierea fostului şef al Serviciului, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea din partidele politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările