Diana Şoşoacă, revoltată pe motiv că nu are unde să meargă să „tragă de fiare”. La ce oră susţine senatoarea că îşi încheie programul din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru
FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă, fostă AUR, a criticat pe Facebook măsurile restrictive adoptate de Guvern, principala sa nemulţumire fiind închiderea sălilor de fitness.

Într-un live pe contul ei de pe reţeaua de socializare, Diana Şoşoacă cere ca sălile să fie deschise non-stop. De asemenea, aceasta mai precizează că îşi termină programul din Parlament abia la ora 24.00. 

„Eu aş ţine ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 12 noaptea şi au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc şi 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 24.00 şi vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorţesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiţi tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24?”, afirmă Diana Şoşoacă. 

„De ce nu permiţi piscinelor să funcţioneze în acest regim, în condiţiile în care sportul întăreşte sistemul imunitar?”, mai spune senatoarea.

Pe 25 martie, şeful DSU, Raed Arafat, anunţa că „operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite