Dăncilă a primit o sabie de samurai pentru lupta cu bărbaţii: „Să tăiaţi tot ce trebuie tăiat“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dancila sabie de samurai

Viorica Dăncilă a primit din partea organizaţiei PSD Arad o sabie de samurai care să o călăuzească în lupta cu bărbaţii. Preşedintele filialei, Dorel Căprar, a afirmat că Viorica Dăncilă „este curată ca lacrima, ca un samurai şi va tăia la propriu şi la figurat tot ce trebuie tăiat“.

„Doamna Viorica Dăncilă, din punctul meu de vedere sunteţi un samurai, chiar dacă sunteţi femeie. Sunteţi mult mai puternică decât mulţi bărbaţi, inclusiv decât cei şase, şapte bărbaţi care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiţi sigură că veţi câştiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptaţi mici cadouri simbolice, din partea mea şi a organizaţiei, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbaţi şi nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu”, a spus Dorel Căprar, la Arad.

Dancila sabie de samurai

El a adăugat că „Viorica Dăncilă este curată ca lacrima, este precum un samurai care luptă până la sfârşit”. 

Premierul a mai primit de la filiala Arad o icoană.„ Avem o icoană făcătoare de minuni care este la mănăstire, cu siguranţă această icoană şi Dumnezeu vă va călăuzi în lupta pe care o aveţi cu forţele răului, cu cei care doresc dezbinarea României”, a mai spus Căprar.

captura
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite