Dăncilă se pregăteşte pentru audierea din Parlamentul European. S-a întâlnit, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni şi liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, marţi, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni (PPE) şi liberalilor (ALDE) din Parlamentul European (PE), Manfred Weber şi, respectiv, Udo Bullmann.

Premierul Viorica Dăncilă face, marţi şi miercuri, o vizită la Bruxelles, pentru întâlniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Săptămâna viitoare, în plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România.

Viorica Dăncilă a avut, marţi, o întrevedere cu liderul grupului PPE, Manfred Weber, la care au participat şi Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, şi europarlamentarul Dan Nica.

În cadrul convorbirilor au fost abordate dosarele de actualitate de pe agenda europeană, în perspectiva preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la începutul anului viitor. Primul-ministru a prezentat stadiul pregătirilor desfăşurate de către autorităţile de la Bucureşti, asigurând asupra cooperării strânse cu Parlamentul European în vederea finalizării dosarelor legislative şi asigurării unui mandat de succes, precizează Guvernul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite