VIDEO Dăncilă, o nouă gafă, înainte de şedinţa decisivă a PSD. A stâlcit numele unei boli grave

VIDEO Dăncilă, o nouă gafă, înainte de şedinţa decisivă a PSD. A stâlcit numele unei boli grave

Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a pronunţat greşit „SIDA“ în timpul şedinţei de Guvern de joi, moment în care şi-a dat seama de eroarea sa şi s-a corectat.

„Este vorba despre persoanele care deţin un certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat fizic, vizual, auditiv, mintal, psihic, SIVA ... ăăă, SIDA sau boli grave“, a afirmat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei  de Guvern.

Gafa, de la minutul 4.40
 
Premierul a făcut aceste declaraţii în contextul unui anunţ referitor la faptul că toate persoanele cu grad de handicap grav sau accentuat, indiferent de tipul acestuia, vor beneficia de un spor de 15 % la salariul de bază pentru activitatea desfăşurată, în cadrul programului normal de lucru.
 
La începutul lunii septembrie, în cadrul unui interviu, Dăncilă explica de ce face greşeli. „Da, poate că am greşit. Este o presiune imensă, este o oboseală imensă“, afirma premierul.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: