Dan Barna: USR PLUS va câştiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna, copreşedintele USR PLUS FOTO: Arhivă
Dan Barna, copreşedintele USR PLUS FOTO: Arhivă

Dan Barna a declarat duminică, la Botoşani, că USR PLUS va fi partidul care „va câştiga dreapta din România'”, dacă va rămâne în opoziţie.

Într-o conferinţă de presă la Botoşani, Dan Barna a transmis că, în cazul în care nu va reveni la guvernare, USR PLUS „va face o opoziţie responsabilă” şi a menţionat că partidul pe care îl conduce este unul matur.

„Vom face o opoziţie responsabilă, exact aşa cum ne-am comportat, deşi nu am fost trataţi ca atare, pe toată perioada guvernării. USR PLUS este în momentul de faţă partidul matur din politica din România şi intenţionăm să rămânem aşa", a precizat Barna, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte viitorul PNL, copreşedintele USR PLUS a transmis că „depinde de deciziile pe care le vor lua în următoarele săptămâni". „Deciziile următoarelor săptămâni vor determina perspectivele electorale ale tuturor jucătorilor", a adăugat Barna.

Pe de altă parte, liderul USR PLUS susţine că partidul său îşi doreşte să aibă „şansa să facă acele reforme de care România are disperată nevoie”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite