Cum s-au pârât liderii PSD ca la grădiniţă în CEX. Oprişan, către Teodorovici: N-ai fost ales nici preşedinte de bloc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Dincolo de desemnarea candidatului la prezidenţiale, Comitetul Executiv (CEX) al PSD a avut parte şi de scene ridicole, protagonişti fiind Eugen Teodorovici şi Marian Oprişan.

Unul dintre vicepreşdinţii PSD a povestit, pentru Adevărul, un episod - ridicol şi amuzant în acelaşi timp - petrecut în CEX-ul de zilele trecute.

„În timpul şedinţei, Viorica Dăncilă a ieşit din sală de vreo trei ori, ca să vorbească la telefon sau ca să meargă la baie. Într-o astfel de pauză, Eugen Teodorovici s-a apucat să spună că el, dacă ar fi acum preşedintele PSD, ar dizolva toate organizaţiile care au pierdut pe plan judeţean la alegerile europarlamentare. După ce s-a întors Dăncilă în sală, Marian Oprişan a luat imediat cuvântul şi a spus: «Doamna premier, uitaţi ce spune Orlando: că i-ar da afară pe şefii de organizaţii dacă ar fi în locul dvs. Ne-ar da afară unii care n-au fost aleşi nici măcar şefi de scară de bloc în viaţa lor». A fost ca la grădiniţă: Teodorovici, proaspăt ales preşedinte executiv, s-a umflat puţin în pene, iar Oprişan s-a simţit vizat şi a ripostat“, a povestit liderul PSD prezent la şedinţa CEX.

Organizaţia Vrancea, condusă de Marian Oprişan, se numără printre filialele care au fost învinse, surpinzător, pe plan local de Opoziţie la alegerile europarlamentare din mai. Marian Oprişan a dat vina pe Liviu Dragnea pentru scorul dezastruos obţinut de PSD la euroalegeri.

De asemenea, sondajul de opinie prezentat de sociologul Marius Pieleanu în Comitetul Executiv al PSD nu a fost axat pe candidaţii partidului la alegerile prezidenţiale, aşa cum se aşteptau liderii social-democraţi. Sondajul a cuprins mai multe detalii despe USR decât despre PSD. „Asta nu e analiză!“, a izbucnit ministrul Economiei, Niculae Bădălău, în şedinţă, susţin surse politice pentru Adevărul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite