Cu cine l-a înlocuit Antonescu pe ultimul consilier al lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Voicu, consilier prezidenţial Departamentul de Sănătate
Victor Voicu, consilier prezidenţial Departamentul de Sănătate

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat, astăzi, decretul de eliberare din funcția de consilier prezidențial a lui Virgil Păunescu. În locul lui a fost numit Victor Voicu.

Păunescu era consilier pe probleme de sănătate şi ultimul dintre consilierii lui Traian Băsescu. Decretul de numire a lui Victor Voicu a fost semnat în această dimineaţă de preşedintele interimar.

De asemenea, în echipa de consilieri a fost inclusă şi Maria-Cristina Manda la Departamentului Constituţional Legislativ, decretul fiind semnat tot în această dimineaţă.

Vineri, 10 august, a fost eliberat din funcţie şi consilierul prezidențial  Bujor-Bogdan Teodoriu, acesta însă a depus jurământul de învestitură în funcţia de consilier de concurenţă, membru al Plenului Consiliului Concurenţei.

Pe 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţie a cinci dintre consilierii lui Traian Băsescu.
Este vorba de consilierul prezidenţial pe Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă, Iulian Chifu şi de consilierul prezidenţial pentru securitatea naţională, Iulian Fota, care este membru al CSAT.

Tot pe 3 august, au fost eliberaţi din funcţie consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, aflat la cancelaria preşedintelui, precum şi a consilierului prezidenţial pentru mediul de afaceri, Bogdan Alexandru Drăgoi, dar şi consilierul prezidenţial pentru afaceri europene, Bogdan Mănoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite