Crin Antonescu, despre excluderea lui Stroe din partid: „Mă gândesc până mâine. Consider că e un trădător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni, cu referire la posibila excludere din partid a fostului ministru de Interne Radu Stroe, că „se mai gândeşte“ până va lua o decizie, dar a precizat că declaraţiile vicepreşedintelui PNL înseamnă trădare.

„O să mă gândesc până mâine“, a răspuns, scurt, liderul liberal, întrebat dacă este de acord cu propunerea şefului deputaţilor PNL, George Scutaru, de excludere a lui Stroe.

„ Gândiţi-vă la faptul că, într-un Birou Permanent, din care domnul Stroe face parte, se discută strategii. Dacă se duce la televizor şi spune: Abia aştept să pierdeţi aceste alegeri!, e destul de greu să discuţi cu el despre strategiile acelei campanii”, a continuat el.

“Poziţia mea o cunoaşteţi, poziţia PNL adoptată cu largă majoritate o cunoaşteţi. Domnul Stroe a avut altă părere, nimeni nu i-a reproşat această părere,a  continuat activitatea, dar toate au o limită. Nu poţi să sabotezi eforturile propriului partid. Nu poţi să spui că abia aştepţi ca partidul să piardă“, a mai spus Crin Antonescu.


Citeşte şi:

Orban, despre Stroe : „În stare de război, trădătorii se împuşcă. Să-şi dea demisia din partid“

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că Uniunea Social Liberală trebuie desfiinţată oficial şi, referitor la declaraţiile colegului său de partid, Radu Stroe, a insistat că acesta ar trebui să demisioneze din formaţiune, după susţinerea arătată social-democraţilor. “În stare de război, trădătorii se împuşcă”, a mai spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite