Consens politic la Sectorul 1 pentru adoptarea bugetului. Consilierii PNL au votat proiectul propus de Clotilde Armand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand FOTO Inquam photos George Calin
Clotilde Armand FOTO Inquam photos George Calin

Primarul Sectorului 1 Bucureşti a anunţat miercuri că bugetul pentru anul în curs a fost votat de Consiliul Local al Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1 Bucureşti a anunţat miercuri că bugetul pentru anul în curs a fost votat de Consiliul Local al Sectorului 1. Clotilde Armand precizează că veniturile din acest an sunt mai mici. 

„În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Sector 1 consilierii au votat bugetul general centralizat pentru anul 2021. Veniturile totale prognozate în acest an sunt de 1,068 miliarde lei, în scădere cu 176 milioane lei, adică cu 12% mai puţin faţă de veniturile încasate în anul 2020”, a transmis primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Bugetul votat miercuri de consilierii Sectorului 1 prevede mai multe investiţii, iar Primăria Sectorului 1 şi-a propus accesarea de fonduri europene, despre care aceasta spune că este un domeniu strain. 

„Chiar dacă bugetul pe 2021 este mai mic faţă de anii precedenţi am prevăzut investiţii majore în: sănătate, educaţie şi infrastructură. De asemenea, avem multe proiecte pentru comunitate pentru care luptăm să accesăm fonduri europene – domeniu total străin până acum în Primăria Sectorului 1”, a mai adăugat aceasta. 

Clotilde Armand a explicat că bugetul votat pentru anul în curs prevede şi construirea, extinderea sau modernizarea şcolilor. 

„Sunt alocaţi bani pentru construirea de noi şcoli (grădiniţă şi şcoală în cartierul Greenfield, Şcoala Regală, şcoală în Str. Apicultorilor şi şcoala în cartierul Henri Coandă), iar mai multe unităţi de învăţământ vor fi extinse sau modernizate”, a explicat Clotilde Armand. 

Clotilde Armand a precizat că Primăria Sectorului 1 îşi propune să deruleze mai multe proiecte de investiţii.

„Mulţumesc consilierilor pentru că au votat bugetul şi au realizat că interesul comunităţii este mai presus de interesele transpartinice. Cetăţenii sunt pe primul loc şi aşteaptă de la noi rezultate! Continuăm!”, a conchis aceasta. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite