Clotilde Armand: Vedem o regrupare grăbită a coaliţiei penalilor cu scopul de a bloca reformele demarate de cabinetul Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand. FOTO Sever Gheorghe
Clotilde Armand. FOTO Sever Gheorghe

Clotilde Armand, consilier local al USB la Sectorul 1 şi unul dintre liderii Uniunii Salvaţi România (USR), a afirmat, într-o postare pe Facebook, referindu-se la atacurile împotrivă lui Dacian Ciolos şi a miniştrilor din cabinetul său, că se poate observă o „regrupare grăbită a coaliţiei penalilor“ care are că scop blocarea reformelor Guvernului.

Clotilde Armand aminteşte mai multe atacuri ale unor politicieni precum Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă sau Corina Creţu, şi concluzionează afirmând că cetăţenii "îi vor mătura de la putere pe Dragnea, Ponta, Sebastian Ghiţă, Tăriceanu sau Băsescu, oricât de tare s-ar agită aceştia".  

  

„În ultimele zile am asistat la atacuri concertate împotrivă lui Dacian Ciolos şi a miniştrilor cheie din cabinetul sau, atacuri orchestrate de o adevărată Coaliţie a Penalilor. Proaspăt întors din vacanţă lui exotică în străinătate, Liviu Dragnea l-a ameninţat pe Dacian Ciolos cu moţiunea de cenzură pentru o hibă legislativă legată de impozitarea veteranilor de război lăsată de cabinetul Ponta. La rândul sau, Victor Ponta, rămas de curând fără doctorat şi riscând excluderea din barou, şi-a continuat războiul contra justiţiei, atacând-o pe doamnă ministru Raluca Prună în manieră grobiană care îl caracterizează“, a scris fostul candidat al USB pentru Primăria Sectorului 1. 

  

De asemenea, Armand a trecut în revistă şi reacţiile lui Sebastian Ghiţă şi ale Corinei creţu. „Sebastian Ghiţă s-a trezit să acuze conspiraţii mondiale orchestrate de Dacian Ciolos cu ajutorul unor ONG-uri, că urmare a punerii în aplicare a proiectului GovITHub ce vizează transparentizarea administraţiei publice din România şi spargerea monopolului exercitat de câteva firme mari de IT, printre care şi firmă domnului Ghiţă, în privinţă contractelor cu statul.Comisarul European Corina Creţu şi-a abandonat obligaţia de a păstra neutralitatea politică şi l-a atacat pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, după ce acesta dezvăluise public incompetenţa guvernului Ponta în materie de atragere şi gestionare de fonduri europene şi contractele IT cu iz penal pe care le obţinuseră firmele apropiate lui Sebastian Ghiţă“, a adăugat reprezentanta USB. 

Armand nu i-a uitat nici pe liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sau pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe care îi vede tot ca pe nişte politicieni care se răstesc la Justiţie. „Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu, împinşi la spate de problemele lor penale şi ale apropiaţilor lor, şi-au dat mână pentru a reclamă organizarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare.Ceea ce vedem este o regrupare grăbită a Coaliţiei Penalilor cu scopul de a blocă reformele demarate de cabinetul Ciolos ce au deranjat multe reţele de interese financiare transpartinice. De asemenea, această Coaliţie a Penalilor se grăbeşte să organizeze cât mai repede alegerile pentru a modifică legislaţia penală şi a pune mână pe poziţiile cheie din parchete şi serviciile secrete, în aşa fel încât să-şi rezolve problemele penale“, a adăugat Armand.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite