Clotilde Armand trimite o nouă săgeată către Nicuşor Dan: Aş vrea ca preşedintele USR să aibă un rol redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand FOTO Eduard Enea
Clotilde Armand FOTO Eduard Enea

După ce deputatul USR Emanuel Ungureanu şi-a anunţat candidatuira la şefia partidului, Clotilde Armand suţine că oricine ar ieşi preşedinte, Ungureanu sau Nicuşor Dan, puterea în partid trebuie să aparţină poporului USR, nu să stea în mâinile unui singur om.

"Oricine are dreptul să candideze. Este democratic şi eu încurajez democraţia. Aş vrea o democraţie participativă în cadrul partidului cu un rol redus al preşedintelui", a declarat Clotilde Armand, pentru dcnews.ro.

"Se poate că nu a venit azi momentul ca Nicuşor Dan să lase partidul pe mâna altcuiva sau pe mâna membrilor, aşa cum mi-aş dori, dar asta se va întâmpla la un moment dat. Este bine că mai mulţi membri şi-au exprimat candidatura, sper în mod real şi nu doar pentru a-şi creşte notorietatea", a mai spus  fosta candidată la Primăria Sectorului 1.

Luna trecută, vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, nu a exclus posibilitatea unei candidaturi la şefia partidului, precizând că şansele să se înscrie în cursă sunt 50-50%. Momentan ea a anunţat că doreşte să se înscrie în competiţie pentru funcţia pe care o deţine şi acum, cea de vicepreşedinte USR.

"Voi anunţa luna aceasta ce decizie iau. Voi continua să rămân o voce a partidului însă. Dacă funcţia de preşedinte rămâne aşa cum este, eu nu vreau să iau parte la asta. Nu există un tătuc al partidului. Miza este România", a spus Armand, la Adevărul Live.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite