Ciucă, despre preţurile la produsele pentru Paşte: Sunt exagerări, trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Captură / Arhivă
Nicolae Ciucă FOTO Captură / Arhivă

Premierul Nicolae Ciucă a precizat fiind întrebat dacă s-a pregătit pentru sărbătoarea Paştelui şi cum vede preţurile produselor în această perioadă, că toate pregătirile le face soţia şi că preţurile sunt „într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui”.

Premierul a explicat, de asemenea, că sunt exagerări în ceea ce priveşte preţul produselor de pe piaţă, aceasta fiind una „liberă”, unde  ”preţul este fixat de cerere şi ofertă”.

Fiind întrebat dacă s-a pregătit pentru sărbătoarea de Paşte, premierul a afirmat că soţia lui se ocupă de toate pregătirile. „Sincer, soţia se ocupă de toate, nu am când. Plec dimineaţa şi mă întorc seara târziu”, a spus şeful Guvernului, precizând totodată, că pe masa de Paşte se va afla „tot ceea ce mănâncă un om obişnuit, absolut nimic diferit şi special”. 

Întrebat dacă a fost la piaţă pentru a vedea preţurile la produsele pentru Paşte, premierul a menţionat că a văzut preţurile. „Nu am fost, ieri a fost purtătorul de cuvânt, să reprezinte Guvernul la un astfel de eveniment. Am văzut preturile, bugetul pe care l-a stabilit 800-900 de lei”, a precizat Ciucă. 

Potrivit premierului, „preturile sunt într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerţul se face cum se face, sunt şi exagerări, trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă unde preţul este fixat de cerere şi ofertă”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite