Cîţu, despre cererea de demisie a lui Budăi: Nu s-a discutat. Îmi exprim opiniile în Coaliţie. Să stăm mai puţin la TV şi să muncim mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, despre o solicitare pentru demisia lui Marius Budăi, că nu s-a discutat acest lucru şi că el îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei. ”Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a precizat liderul PNL.

„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a afirmat Florin Cîţu. 

Întrebat dacă este un mesaj pentru ministrul Muncii, Marius Budăi, Cîţu a precizat: „Nu, în general, este un mesaj să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”, a spus liderul liberal..  Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Budăi, Cîţu a spus: ”Vom discuta, în coaliţie vom vedea ce spunem în coaliţie”. 

Anterior, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a subliniat că nu are nicio îngrijorare privind dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva sa. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite