Ce zice Nicuşor Dan despre candidatura lui Ponta la Primăria Capitalei. „Văd o anumită disperare la Gabriela Firea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, susţine că Victor Ponta şi Robert Negoiţă fug de asocierea cu PSD.  Primarul Sectorului 3, plecat din PSD, va candida din partea ProRomânia pentru un nou mandat şi-l va susţine pe Victor Ponta la Primăria Capitalei, susţin surse politice pentru Adevărul. Planul o îngroapă politic pe Gabriela Firea.

”Lucrul cel mai important este că peste 60% dintre Bucureşteni spun că oraşul se îndreaptă într-o direcţie greşită şi, implicit, că este nevoie de o schimbare în Bucureşti. Partidele de dreapta, PNL, USR, PLUS, PMP au avut înţelepciunea să aibă un candidat comun. În ceea ce priveşte decizia luată de Victor Ponta sau anunţată de Victor Ponta şi decizia anunţată de Robert Negoiţă, nu pot să spun decât că nu este foarte apetisant să fii într-o înţelegere cu PSD-ul, în condiţiile în care PSD-ul are această relaţie afectivă cu românii şi cu bucureştenii. 

Am văzut o anumită disperare la Gabriela Firea în ultimele apariţii publice. Ce mă interesează pe mine şi nu vorbesc în numele lor, dar sunt convins că asta interesează şi pe partidele care mă susţin, să venim cu un program coerent cu care să convingem bucureştenii că este nevoie de o schimbare reală în administraţie”, a spus Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă pe tema grădiniţelor. 

”În urmă cu 4 ani, în campanie electorală, candidatul PSD, Firea, promitea 20 de grădiniţe cu program prelungit pentru 2500 de copii, promitea, de asemenea, creşe, nu spunea câte. Rezultatul este zero. În patru ani de mandat nu s-a construit nicio nouă grădiniţă de către administraţia PSD-Firea. Vorbim de un eşec al unei administraţii, al unui partid, care se pretinde de stânga, preocupat de domeniul social. Un eşec sever în ceea ce priveşte educaţia”, a spus Nicuşor Dan. 

Alianţa subită dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă spulberă speranţele Gabrielei Firea de a câştiga un nou mandat de primar general. Chiar dacă Ponta va arunca în cursă alt candidat mai puţin notoriu, imaginea ProRomânia şi maşinăria de vot a lui Robert Negoiţă va rupe suficiente voturi de la PSD astfel încât Firea să piardă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite