Ce spune Nelu Tătaru despre o revenire la ministerul Sănătăţii. „Suntem într-o criză sanitară, suntem într-un moment în care ministerul are nevoie de un profesionist”

Ce spune Nelu Tătaru despre o revenire la ministerul Sănătăţii. „Suntem într-o criză sanitară, suntem într-un moment în care ministerul are nevoie de un profesionist”

Nelu Tătaru / FOTO Inquam Photos

Deputatul liberal Nelu Tătaru a afirmat, miercuri seară, că ar fi dispus să preia din nou funcţia de ministru al Sănătăţii, dacă partidul ar decide acest lucru, însă a precizat că în cadrul coaliţiei portofoliu este al USR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nelu Tătaru a fost întrebat, miercuri seară, la B 1 TV, dacă ar fi dispus să fie din nou ministrul Sănătăţii.

„Dacă partidul meu ar decide acest lucru, da, dar suntem într-o coaliţie în care acest portofoliu este la USR. Suntem într-o criză sanitară, suntem într-un moment în care Ministerul Sănătăţii are nevoie de un profesionist, are nevoie de un om care să înţeleagă sistemul, are nevoie de un om care să înţeleagă corpul medical, să înţeleagă pacientul şi să înţeleagă şi situaţia prin care trece populaţia generală în aceste zile. Suntem într-un val trei destul de agresiv, în care oboseala îşi spune cuvântul peste tot, atât în populaţia generală, cât şi în corpul medical, şi ar trebui în acest moment o reactivare, dacă vreţi să-i spunem aşa, a tot ce înseamnă sistem medical, care e obosit după un an de zile”, a răspuns Tătau.

Tătaru a mai afirmat că „într-un sistem sanitar trebuie să gândim sanitar”.

„Coaliţia trebuie să aibă stabilitate şi trebuie să rămână premier Florin Cîţu în acest moment. Cred că USR-PLUS poate găsi un profesionist care să ocupe portofoliul de la Sănătate, să aducă după el şi specialiştii care îi sunt necesari în a rezolva această criză sanitară”, a mai declarat Nelu Tătaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările