Ce a discutat şeful statului cu Joe Biden

Ce a discutat şeful statului cu Joe Biden

Klaus Iohannis şi Joe Biden FOTO Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că a discutat cu preşedintele american, Joe Biden, despre modul în care este sprijinită Ucraina şi şi-au amintit de sprijinul pe care Biden l-a oferit României pentru a intra în NATO.

Ştiri pe aceeaşi temă

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi seară, dacă în scurta discuţie cu Joe Biden a reuşit să îi reitereze invitaţia de a vizita România.

„Astăzi nu am discutat despre această invitaţie, dar am discutat, evident, foarte pe scurt chestiunile pe care tocmai le-am enunţat, cum sprijinim noi Ucraina şi într-una din discuţii, că am avut două astfel de discuţii, ne-am amintit împreună cum preşedintele Biden, la momentul respectiv, a sprijinit România pentru a intra în NATO”, a arătat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie, joi, cu preşedintele SUA Joe Biden şi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, înainte de începerea lucrărilor summit-ului NATO de la Bruxelles, potrivit fotografiilor puse la dispoziţie de Administraţia Prezidenţială.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările