Ce bani au intrat în conturile partidelor în luna aprilie

Ce bani au intrat în conturile partidelor în luna aprilie

PSd şi PNL au încasat cei mai mulţi bani. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Autoritatea Electorală Permanentă a virat, în luna aprilie, în conturile a şapte partide, subvenţii în sumă totală de 13,6 milioane lei. Cei mai mulţi bani au fost primiţi de PSD şi de PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al AEP, Partidul Social Democrat a primit 5,27 milioane de lei, Partidul Naţional Liberal  a încasat 4,47 milioane lei, în timp ce Uniunea Salvaţi România doar 1,41 milioanelei.
 
Alianţa pentru Unirea Românilor a primit 1,06 milioane lei. Reamintim faptul că în primele luni AUR a cheltuit doar 11 lei din banii provenit din subvenţiile acordate partidelor şi că a depus un proiect de lege prin care aceşti bani pot fi direcţionaţi către biserici sau spitale. 
 
şPartidul Libertate, Unitate şi Solidaritate, formaţiunea condusă de Dacian Cioloş, a încasat 990.000 de lei, în timp ce subvenţiile pentru Partidul Mişcarea Populară s-au ridicat la 275.892 lei, iar cele pentru Partidul Pro România 199.000 de lei.
 
Citeşte şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările