Ce avere are Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1: 12 terenuri, patru case şi apartamente, sute de mii de euro în conturi

Ce avere are Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1: 12 terenuri, patru case şi apartamente, sute de mii de euro în conturi

Clotilde Armand. FOTO Inquam Photos /  Octav Ganea

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1, deţine nu mai puţin de 12 terenuri, iar în Bucureşti deţine împreună cu soţul două case şi două apartamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidata susţinută de USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, are una din cele mai ample declaraţii de avere. Armand şi soţul acesteia Sergiu, Moroianu, au împreună 12 terenuri în România, două case de locuit (242 de metri pătraţi şi 300 de metri pătraţi) şi două apartamente în Bucureşti, precum şi două autoturisme. 
 
În conturi curente Clotilde Armand are 140.000 de lei şi aproape 250.000 de euro. Mai mult, depozitele bancare ale acesteia sunt în valoare de peste 180.000 de euro şi are aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private. De asemenea Clotilde Armand deţine titluri de stat în custodia BCR de 75.000 de euro. 
 
În ceea ce priveşte indemnizaţia de europarlamentar, candidata USR-PLUS şi PNL la Sectorul 1 a primit 68.000 de euro anul trecut, însă a încasat ca PFA şi peste aproximativ 430.000 de lei, adică în jur de 90.000 de euro. 
 
Pe de altă parte, candidatul PSD la Sectorul 1 şi primar în funcţie al acestei unităţi administrative nu are nicio proprietate, potrivit declaraţiei de avere depusă odată cu dosarul de candidatură. Tudorache a menţionat la venituri 131.000 de lei obţinuţi ca salariu în 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: