Brokerul Sima publică o fotografie cu el şi Predoiu petrecând un Revelion în Elveţia. Predoiu, în 2014: „I-am dat «Bună ziua» şi cam atât“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brokerul fugar Cristian Sima a publicat pe Facebook o fotografie cu el alături de Cătălin Predoiu, actualul candidat al PNL la Primăria Generală a Capitalei, petrecând Revelionul din 2011 la reşedinţa brokerului din St. Moritz, ca răspuns la o declaraţie dată de liberal în 2014, potrivit căreia relaţia sa cu Sima „a fost ca şi cu oricare om, i-am dat «Bună ziua» şi cam atât“.

Brokerul fugar Cristian Sima dezvăluia în mai 2014 că liberalul Cătălin Predoiu şi-ar fi negociat funcţia de prim-ministru direct la Cotroceni, după demisia lui Emil Boc. Mai mult, Sima scria pe blogul său că Predoiu îi spunea „să stau liniştit că el va fi preşedintele României în 2014“. În aceeaşi postare, brokerul fugar scria despre modul în care a fost forţat să renunţe la acţiunile sale de la Hotnews de mai mulţi lideri PSD, printre care şi Viorel Hrebenciuc, dar şi despre rolul lui Cătălin Predoiu în această afacere.

La doar două zile de la postarea lui Cristian Sima, Cătălin Predoiu declara că relaţia sa cu Sima „a fost ca şi cu oricare om, i-am dat «Bună ziua» şi cam atât“.  

„Sunt informaţii aruncate pe piaţă şi acum doi ani, e o ţesătură incorectă. Am spus că nu intru în acest joc care vizează de fapt crearea unui subiect în plină campanie electorală. Este o ţesătură bazată pe interpretări politice, în mare parte bazate pe interpretări personale (...) Relaţia mea cu domnul Sima a fost ca şi cu oricare om. I-am dat «Bună ziua!» şi cam atât, o relaţie civilizată“, declara în mai 2014 Cătălin Predoiu. 

Acum, la doar câteva zile de la lansarea candidaturii lui Cătălin Predoiu pentru Primăria Generală a Capitalei, brokerul publică pe Facebook o fotografie cu el şi liberalul, însoţită de mesajul „fără comentarii“, de declaraţia lui Predoiu din 2014 şi de menţiunea că poza este realizată pe 1 ianuarie 2011, în St.Moritz, Elveţia, acolo unde acesta are o casă. 

Cătălin Predoiu a fost validat, joi, de către Biroul Politic Naţional al PNL, drept candidat al partidului pentru Primăria Generală. Predoiu este a patra nominalizare pentru Bucureşti pe care o fac liberalii, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite