Blaga anunţă că Adriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi este suspendat din partid

Blaga anunţă că Adriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi este suspendat din partid

Vasile Blaga a anunţat că Adriean Videanu şi-a dat demisia din fruntea PDL Bucureşti

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz în serviciu, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al PNL care se reuneşte sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui Adriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.
 
„Din păcate, lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi-dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti - n.r.)”, a declarat Blaga, potrivit Mediafax.
 
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.
 
Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă-dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti, care l-au ridicat de la locuinţa sa din judeţul Ilfov, după ce instanţa supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare peventivă pentru 30 de zile.

Mai puteţi citi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: