Băsescu se întoarce la presă: Toalete ecologice pentru jurnaliști în fața sediului de campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru toalete ecologice au fost instalate, miercuri, vizavi de sediul de campanie al lui Traian Băsescu, operaţiunea fiind supravegheată de către democrat-liberalul constănţean Dorel Onaca, acesta încurajându-i pe jurnalişti să folosească toaletele „cu încredere".

Cele patru toatele au fost amplasate pe terenul din curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti , cu hramul Adormirea Maicii Domnului, care este monument istoric, din secolul 18 şi care se află vizavi de sediul de campanie al preşedintelui suspendat.

Dorel Onaca a fost prezent la instalarea toaletelor, el încurajându-i pe jurnaliştii aflaţi la faţa locului să folosească toaletele „cu încredere".

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a ajuns, miercuri, după ora 13:00, la sediul său de campanie din strada Comăniţa 9, în care a intrat fără să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

La scurt timp, la sediul de campanie a ajuns şi fiica cea mică a preşedintelui, europarlamentarul PDL Elena Băsescu.
Membri ai staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu au adus două umbrele de protecţie antisolară jurnaliştilor care stau în stradă în faţa sediului.

Preşedintele Băsescu le împărţise, marţi după-amiază, jurnaliştilor apă şi fructe.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor prezenţi, marţi seară, în faţa sediului său de campanie, el declarând, ca răspuns la o întrebare, că perioada de trei săptămâni în care va sta la acest sediu este „o nimica toată".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite