Băsescu, dispută cu un senator PSD: Şoferul puşcăriaşului Voicu a făcut progrese. Mă, nu ţi-e ruşine să vorbeşti de Moscova? Eşti copilul lui Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Senatorul PMP Traian Băsescu a oferit din nou replici acide în plenul Parlamentului. De această dată, ţinta fostului preşedinte a fost senatorul PSD Şerban Nicolae, care a acuzat-o pe deputata PNL Raluca Turcan că a studiat economia la Moscova.

„Apreciez că şoferul puşcăriaşului Cătălin Voicu a făcut progrese. Pentru un şofer, să poată să vorbească 25 de minute de mare lucru. Şerban Nicolae a pomenit cel puţin de 5 - 6 ori Moscova. Mă, ţie nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Ion Iliescu, te-a crescut la Cotroceni“,a  spus Traiasn Băsescu în plen. 

Florin Iordache, preşedintele de şedinţă, i-a tăiat imediat microfonul lui Traian Băsescu, iar sala a început să huiduie. 

Senatorul PSD Şerban Nicolae a fost consilierul lui Ion Iliescu în cadrul Adminsitraţiei Prezidenţiale la începutul anilor 2000. Ulterior, Şerban Nicolae a devenit avocatul fostului senator PSD Cătălin Voicu, condamnat la 7 ani de închisoare. 

Moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", depusă de Opoziţie, e dezbătută şi votată joi în şedinţa comună a Parlamentului. Pentru a trece, moţiunea are nevoie de 233 de voturi, prag imposibil de atins. UDMR a anunţat deja că nu va vota alături de PNL, USR şi PMP. ”Eu le doresc mult succes şi cred că au şanse bune de reuşită”, a spus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite