Băsescu, despre cererea de azil politic a Elenei Udrea: „Un om care simte că e hăituit are dreptul să se apere prin toate mijloacele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, afirmă că orice persoană care se simte ameninţată sau hăituită are dreptul să se apere prin toate mijloacele de care dispune, făcând referire la cererea de azil politic a Elenei Udrea în Costa Rica.

„Un om care simte că e hăituit are dreptul să se apere prin toate mijloacele, un om care simte şi, mai ales, care ştie că nu are parte de o judecată corectă, are dreptul să se apere prin toate mijloacele", a afirmat, vineri seară, Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică la postul B1Tv, citată de Mediafax.

Întrebat dacă are încredere în judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Traian Băsescu a spus: "După ce am văzut că este introdus Ionuţ Matei în complet şi înlocuită singura judecătoare care a spus că acest inculpat, Elena Udrea, are dreptul la o expertiză independentă. A fost înlocuită imediat cu un executant. Cred că orice om are dreptul la un proces corect."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite