Barna: „Coaliţia este stabilă prin obiectivul asumat şi indiferent de ce se speculează că mai e un strănut şi plecăm acasă, nu o să se întâmple”

Barna: „Coaliţia este stabilă prin obiectivul asumat şi indiferent de ce se speculează că mai e un strănut şi plecăm acasă, nu o să se întâmple”

Dan Barna FOTO Guvernul Romanie

Liderul USR, Dan Barna, susţine că sunt puncte de vedere diferite, dar coaliţia este stabilă prin obiectivul pe care şi l-a asumat. ”Indiferent de ce se speculează că mai e un strănut şi plecăm acasă, nu o să se întâmple”, a declarat Barna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat, marţi seară, la TVR 1, dacă este supărat Florin Cîţu pe Vlad Voiculescu, Dan Barna a afirmat: „Această coaliţie şi-a asumat să treacă România prin criză. Faptul că avem pe un subiect sau altul puncte diferite (...) Tot acest efort este de a scoate România din pandemie şi ieşirea din pandemie, a putea vorbi despre România de după pandemie. Coaliţia este stabilă prin obiectivul pe care şi l-a asumat şi, indiferent de ce se speculează că mai e un strănut şi plecăm acasă, nu o să se întâmple”.

Barna afirmă că coaliţia va trece România din pandemie.

„Chiar dacă mai sunt elanul comunicaţionale neinspirate  - ca să fiu elegant – în realitate, această coaliţie va guverna şi va trece România prin pandemie”, a mai declarat Barna.

Şi liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că sunt puncte de vedere diferite în coaliţie, dar coaliţia este solidă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările