Bacalbaşa, dispută cu un deputat USR: Eşti obraznic, clopotarule!

Bacalbaşa, dispută cu un deputat USR: Eşti obraznic, clopotarule!

Nicolae Bacalbaşa FOTO Arhivă

Marţi a avut loc cea de-a doua rundă de audieri a miniştrilor din cadrul Guvernului Orban 2, care, la fel ca cea de ieri, nu a fost lipsită de jigniri şi atacuri. Dacă ieri s-au făcut remarcaţi social-democraţii Eugen Teodorovici sau Niculae Bădălău, azi a venit rândul lui Nicolae Bacalbaşa. Acesta din urmă a izbucnit în timpul audierii ministrului Culturii către Iulian Bulai (USR), căruia i s-a referit cu termenul de „clopotar”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Propunerea PNL pentru ministerul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a primit maţi aviz negativ în urma audierii în comisiile de specialitate din Parlament. Evenimentul nu a fost însă lipsit de jigniri.
 
Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa s-a contrazis cu deputatul USR Iulian Bulai, pentru ca la final să izbucnească la adresa acestuia: „Eşti un individ obraznic, clopotarule!”.
 
Înainte de asta, acesta le-a transmis liberalilor şi celor din USR, nemulţumiţi de intervenţia unui membru PSD că „existădiverse clase sociale şi fiecare se comportă după cum vine de la mă-sa!”.
 

Senatorul PSD Niculae Bădălău, fost ministru al Energiei, a avut şi el un derapaj înainte de audierea lui Marcel Vela, propunerea pentru Ministerul de Interne. Bădălău, care în trecut şi-a jignit şi colegii din conducerea PSD, a avut un limbaj vulgar în cadrul unui dialog cu deputatul Ion Mocioalcă din Pro România.

„Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare, potrivit unei înregistrări publicate de Epoch Times.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: