Bacalbaşa, dispută cu un deputat USR: Eşti obraznic, clopotarule!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi a avut loc cea de-a doua rundă de audieri a miniştrilor din cadrul Guvernului Orban 2, care, la fel ca cea de ieri, nu a fost lipsită de jigniri şi atacuri. Dacă ieri s-au făcut remarcaţi social-democraţii Eugen Teodorovici sau Niculae Bădălău, azi a venit rândul lui Nicolae Bacalbaşa. Acesta din urmă a izbucnit în timpul audierii ministrului Culturii către Iulian Bulai (USR), căruia i s-a referit cu termenul de „clopotar”.

Propunerea PNL pentru ministerul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a primit maţi aviz negativ în urma audierii în comisiile de specialitate din Parlament. Evenimentul nu a fost însă lipsit de jigniri.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa s-a contrazis cu deputatul USR Iulian Bulai, pentru ca la final să izbucnească la adresa acestuia: „Eşti un individ obraznic, clopotarule!”.

Înainte de asta, acesta le-a transmis liberalilor şi celor din USR, nemulţumiţi de intervenţia unui membru PSD că „existădiverse clase sociale şi fiecare se comportă după cum vine de la mă-sa!”.

Senatorul PSD Niculae Bădălău, fost ministru al Energiei, a avut şi el un derapaj înainte de audierea lui Marcel Vela, propunerea pentru Ministerul de Interne. Bădălău, care în trecut şi-a jignit şi colegii din conducerea PSD, a avut un limbaj vulgar în cadrul unui dialog cu deputatul Ion Mocioalcă din Pro România.

„Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare, potrivit unei înregistrări publicate de Epoch Times.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite