Asociaţia lui Nicuşor Dan a dat în judecată 70 de proprietari persoane fizice

Asociaţia lui Nicuşor Dan a dat în judecată 70 de proprietari persoane fizice

Nicuşor Dan. FOTO Eduard Enea

Asociaţia „Salvaţi Bucureştiul” a dat în judecată 70 de proprietari persoane fizice, proprietari de apartamente într-un bloc căruia Nicuşor Dan vrea să-i anuleze autorizaţia de construire.

Ştiri pe aceeaşi temă

ONG-ul a chemat în judecată toţi locatarii unui bloc din Bucureşti, de pe Maria Rosetti 38, pentru a anula autorizaţia de construire a clădirii în care locuiesc.
 
„Am aflat de la cineva din bloc că am fost daţi cu toţii în judecată. Am crezut că nu văd bine atunci când m-am uitat pe citaţia la proces. M-a afectat foarte mult. Era să fac infarct. De unde până unde? Nu mai am altă casă. Nicuşor Dan, care vrea să ne lase fără case, a intrat în politică şi vrea să candideze şi ca primar al Bucureştiului. Să facă ce vrea el, dar nu pe nervii şi sănătatea noastră, pentru că suntem oameni în vârstă“, a declarat Ileana Constanţa Damian, proprietara unui apartament din bloc, potrivit investigaţiei cetăţeanul.net.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările