Analistul Radu Tudor: O cursă charter Bucureşti-Constanţa a fost trimisă să adune parlamentarii puterii pentru a vota Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Analistul Radu Tudor a declarat marţi seară, la Antena 3, că o cursă charter a fost trimisă în Constanţa pentru a aduce în Capitală parlamentarii coaliţiei.

Aeronava, care a plecat de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogâlniceanu, i-a adus la Bucureşti pe parlamentarii puterii, susţine analistul. Parlamentarii opoziţiei nu au fost contactaţi şi nici informaţi cu privire la această cursă. În aceeaşi emisiune, jurnalistului Victor Ciutacu a susţinut că şi din zona Moldovei mai mulţi parlamentari au venit în Capitală, în coloană oficială escortată de Poliţie, "pe drumuri naţionale oficial blocate pentru noi, ceilalţi".

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu şi liderii coaliţiei au aprobat programul de guvernare al noului Cabinet şi lista miniştrilor, fără ca deocamdată să fie însă stabilită şi persoana care va prelua Ministerul Economiei, după ce Vass a renunţat la acest portofoliu. Următorul pas este acela al votului de încredere al Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite