Alin Popoviciu a spus că PSD a primit bani pentru a nu vota Legea pensiilor şi apoi şi-a retras cuvintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PD-L Alin Popoviciu a precizat, la emisiunea „Ora de foc", de la Realitatea TV, că Guvernul a trimis bani către PSD, pentru a pleca din sală în timpul votului pentru Legea pensiilor.

Popoviciu a declarat că banii au plecat spre Târgu Jiu. „Vă dau un exemplu: două miliarde de lei au plecat spre Târgu Jiu, unde domnul Ponta este parlamentar în colegiul dânsului şi două miliarde la două comune de lângă Târgu Jiu", a spus Popoviciu.

Moderatoarea emisiunii i-a spus deputatului că această declaraţie poate duce la demiterea premierului Emil Boc. Aceasta a precizat că Traian Băsescu a spus că il va pune pe Emil Boc să renunţe la funcţie dacă aceşti bani au fost daţi. La aflarea acestei decizii, Alin Popoviciu şi-a schimbat declaraţia: „Nu au plecat, trebuiau să plece, mă scuzaţi, aveţi dreptate".

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, la 22 septembrie, că va solicita demisia premierului Boc dacă va afla că Guvernul va plăti banii negociaţi de cele două formaţiuni politice. „Dacă Guvernul Boc ar da aceşti bani, i-aş cere public premierului Boc demisia. Sunt convins că premierul nu va accepta un astfel de târg“, a spus Băsescu la B1 TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite