Adrian Ţuţuianu, cuvinte grele la adresa ministrului Fondurilor Europene. Ce funcţie la nivel european ar vrea Rovana Plumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţuianu, fost vicepreşedinte al PSD şi ministru al Apărării. FOTO Inquam Photos
Adrian Ţuţuianu, fost vicepreşedinte al PSD şi ministru al Apărării. FOTO Inquam Photos

Senatorul Adrian Ţuţuianu a ieşit cu un atac la adresa Rovanei Plumb, fosta sa colegă din PSD, reproşându-i acesteia că nu a făcut nimic pentru judeţul pe care-l reprezintă şi că se vede în funcţia de comisar european.

„Doamna Plumb are numai interese. Nu a lucrat niciodată în afara intereselor personale. Doreşte să ajungă europarlamentar, doreşte să fie comisar european şi, în condiţiile acestea a acceptat orice. M-am ferit să atac vreun coleg de partid, dar când tu, Rovana Plumb, votezi pentru excluderea celui care-ţi este preşedinte, celui care a condus, ştii bine, cu rezultate această Organizaţie Judeţeană, înseamnă că lucrurile s-au rupt definitiv între noi şi nu mai avem de ce să ne mai reţinem în a comenta prestaţia unuia sau altuia. Putea să aibă bunul simţ să se retragă din sală, să spună „Stimaţi colegi, este vorba de preşedintele meu de organizaţie, mă pot abţine la această chestiune”. Se puteau găsi 1000 de metode prin care să ne păstrăm obrazul curat“, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, fost vicepreşedinte al PSD, într-o conferinţă de presă. 

Recent exlcus din partid, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea, fostul şef al PSD Dâmboviţa a subliniat că Rovana Plumb nu a făcut nimic pentru judeţul pe care-l reprezintă, Dâmboviţa, fiind mai interesată de Teleorman. „Am văzut că e foarte preocupată de autostrăzi la Alexandria, dar în niciun caz de drumuri în Dâmboviţa”, a mai afirmat Ţuţuianu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite