Şeful Cancelariei premierului recunoaşte: Angajarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi e posibilă

Şeful Cancelariei premierului recunoaşte: Angajarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi e posibilă

Ionel Dancă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, a declarat că o variantă pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi e angajarea răspunderii Guvernului, deşi preferabil era pe cale parlamentară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu există o listă de teme limitată pentru care Guvernul ar putea să-şi angajeze răspunderea în perioada următoare pentru priorităţile PNL din programul de guvernare: eliminarea pensiilor speciale, desfiinţarea SIIJ, alegerea primarilor în doua tururi. Toate sunt teme prioritate pentru PNL şi aşa cum ne-am exprimat, ne dorim că aceste soluţii să fie adoptate în procedura parlamentară, or angajarea răspunderii e una din soluţii”, a declarat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Guvernului şi şef al Cancelariei premierului. 

De asemenea, reprezentantul PNL a vorbit şi de faptul că Ludovic Orban a primit mandat pentru a cere convocarea unei sesiuni extraordinare pentru adoptarea mai mult legi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: