VIDEO Un IQ mai mic te face mai fericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MinusIQ, pastila care te face mai fericit. FOTO Captură/YouTube - SleepThinker
MinusIQ, pastila care te face mai fericit. FOTO Captură/YouTube - SleepThinker

Pastila MinusIQ te face mai fericit pentru că îţi mai taie din IQ. Nu trebuie să rezolvi formule matematice grele pentru a câştiga olimpiade, nu trebuie să dezvolţi teorii fizice complicate pentru a te simţi bine, trebuie să ai un IQ mai mic şi e suficient. Pastila MinusIQ asta face.

Textul de mai sus nu trebuie luat în serios, dar te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea IQ-ul mai mic? Pe scurt, să fii mai prost, după cum se afirmă în videoclipul de mai jos. Pastila MinusIQ nu are efecte secundare şi efectul este permanent, îţi micşorează fără problemă IQ-ul, scrie Mashable.

Produsul nu este nicidecum real, dar conceptul ar putea fi cercetat de câţiva cercetători britanici în pauză de cafea. MinusIQ îţi reduce IQ-ul cu 10, 30 sau 50 de puncte. Ce expert recomandă pastila MinusIQ? Cornelius Grouppe, deci un om îndreptăţit să facă aşa ceva, are un nume predestinat. El recomandă să-l reduci până la 70, ţi-ai putea lega şireturile şi ai putea să scrii precum sună o melodie rap.

„De ce ar trebui să iei în calcul să-ţi micşorezi IQ-ul, te-ai putea întreba? Pentru că viaţa ta va fi simplă şi lumea este mult mai fericită când eşti prost“, susţine Grouppe, neurolog şi senior cercetător la SleepThinker. Nu, în fapt e actor şi SleepThinker publică videoclipul de mai jos pe YouTube. 

Pastila minune: MinusIQ te face fericit, dar şi mai puţin inteligent

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite