VIDEO Sute de români aşteaptă să voteze şi în Pordenone, oraş de lângă Veneţia. Oamenii, revoltaţi de numărul mic al angajaţilor

VIDEO Sute de români aşteaptă să voteze şi în Pordenone, oraş de lângă Veneţia. Oamenii, revoltaţi de numărul mic al angajaţilor

Coadă kilometrică şi la Pordenone, în apropierea Veneţiei

Sute de români aşteaptă, de câteva ore, să îşi exprime opţiunea electorală şi în oraşul italian Pordenone, situat la 70 de kilometri de Veneţia. Oamenii sunt revoltaţi că sunt doar doi angajaţi care se ocupă de tot procesul electoral în această zonă, motiv pentru care coada este kilometrică.

Români aflaţi la coadă la secţia de votare din Pordenone, organizată în biblioteca oraşului, au declarat pentru Adevărul că votul propriu-zis nu durează mult, însă procesul este îngreunat de faptul că trebuie completate listele cu datele personale ale fiecărui cetăţean, care trebuie semnate.
 
 
Românii cu copii mici aflaţi la coadă au fost lăsaţi de către ceilalţi români să intre cu prioritate.
 

La un moment dat, una dintre angajate a stat de vorbă cu oamenii revoltaţi încercând să-i liniştească. Ea le-a explicat că nu are ce face întrucât sunt doar două persoane care se ocupă de întreg procesul şi a promis că vor putea vota cu toţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: