Un om de afaceri croat a fost împuşcat în zona Băneasa din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ar fi fost împuşcat în zona Băneasa din Capitală (foto)
Bărbatul ar fi fost împuşcat în zona Băneasa din Capitală (foto)

Un bărbat a fost împuşcat vineri seară, în jurul orelor 20.00, pe Bulevardul Aerogării din Capitală. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca.

UPDATE 9.20 Bărbatul împuşcat în plină stradă este un om de afaceri croat, căsătorit cu o româncă şi cu doi copii mici.  El a fost atacat când ieşea din firma sa de pe Bulevardul Aerogării, iar principalul suspect a fost identificat în persoana unui afacerist din fosta Iugoslavie. Suspectul are în jur de 1,70 m înălţime, iar poliţiştii l-au identificat pe baza declaraţiilor oferite de martorii audiaţi şi în urma vizionării imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din zonă. 

Martorii au povestit că între cei doi bărbaţi a avut o altercaţie în urma căreia au avut loc 3 împuşcături. Ulterior, anchetatorii au stabilit că a fost folosită o armă letală de calibru 5,6 mm. Victima are închiriat un birou în apropierea locului în care a fost împuşcată şi, după incident, a reuşit să meargă 20 de metri până într-o benzinărie, de pe bulevardul Aerogării din Capitală şi le-a spus angajaţilor că este împuşcat, dar că nu a văzut faţa agresorului. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie. 

Surse din Poliţie au menţionat că încidentul s-a petrecut în urma unui conflict spontant între doi bărbaţi.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă, dar se află în afara oricărui pericol.

"Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală", a mai spus Opriţa, citat de Mediafax.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite