TVR: Administraţia SRTv nu a primit nicio revendicare de la Adrian Sobaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sobaru a intrat marţi, pentru o zi, în greva foamei, acuzând încălcarea libertăţii presei      FOTO: Mediafax
Sobaru a intrat marţi, pentru o zi, în greva foamei, acuzând încălcarea libertăţii presei      FOTO: Mediafax

Reprezentanţii TVR susţin că administraţia SRTv nu a primit nicio revendicare din partea angajatului Adrian Sobaru, prin care acesta să solicite o audienţă sau să explice de ce a fost marţi în greva foamei, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii TVR au declarat, pentru Mediafax, că Sobaru este angajat al Televiziunii Române în funcţia de electrician iluminare filmare în cadrul Serviciului Energo tehnologic.

"Administraţia SRTv nu a primit nicio revendicare, notă sau alt gen de sesizare din partea angajatului Adrian Sobaru prin care acesta să solicite o audienţă ori să anunţe că are motive care să-l determine să recurgă la o formă de protest", au precizat reprezentanţii TVR.

Potrivit acestora, în calitate de electrician iluminare filmare, Adrian Sobaru deserveşte Direcţia Stiri făcând parte din echipele de filmări exterioare.

"În perioada februarie - mai 2013, Adrian Sobaru a făcut parte din echipele TVR care au realizat ştiri şi transmisiuni de la diferite instituţii ale statului şi sedii ale partidelor politice, precum: Parchetul General, Direcţia Naţională Anticorupţie, sediile PNL, PDL, PPDD, USL, Catedrala Sf. Iosif, Opera Română, Curtea Supremă de Justiţie", mai spun reprezentanţii TVR.

Greva foamei pentru o zi

Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Române, a declarat vineri că a ieşit din greva foamei la o zi după ce a început acest protest, precizând că a vrut să tragă un semnal de alarmă privind situaţia sa în TVR şi faptul că uneori nu este lăsat să îşi facă treaba, potrivit Mediafax.

Acesta a anunţat marţi că a intrat în greva foamei şi protestează în faţa televiziunii publice

„Sunt în greva foamei în faţa Televiziunii Române. Astăzi nu vorbesc, sunt legat la gură, căci n-am voie. Asta înseamnă presă în România. Pentru anumite persoane! Poate mâine pot vorbi?”, a declarat  Adrian Sobaru pentru Mediafax.

La şedinţa comună a Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, la care a participat premierul Emil Boc, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului, într-o tentativă de sinucidere, în semn de protest, el strigând: „Boc, aţi luat drepturile copiilor”.  

Citiţi şi:

Angajatul TVR Adrian Sobaru, cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, susţine că a intrat în greva foamei 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite