VIDEO FOTO Trei poliţişti au murit, iar un al patrulea este în stare gravă după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grav accident pe DN5: trei poliţişti au murit iar un al patrulea este rănit grav FOTO Mediafax
Grav accident pe DN5: trei poliţişti au murit iar un al patrulea este rănit grav FOTO Mediafax

Trei agenţi de poliţie au murit în această dimineaţă, iar un al patrulea este în stare foarte gravă după ce au fost implicaţi într-un accident pe DN5 în Giurgiu. Din primele cercetări a reieşit că şoferul a adormit la volan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, în apropierea localităţii Uzunu. În maşina implicată în evenimentul rutier, erau patru poliţişti, toţi din Giurgiu. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 34 şi 39 de ani, se întorceau de la serviciu, ei lucrând la secţia 14 din Capitală. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar Constantin Vasilache, şoferul maşinii Cielo a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.

A fost nevoie de intervenţia descarcerării Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu pentru scoaterea victimelor din autoturism. 

Ancheta în acest caz este în curs de desfăşurare, dar din primele cercetări se pare că şoferul maşinii a adormit la volan, susţine şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar şef Marian Popescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite