Termoenergetica Bucureşti anunţă că începe probele pentru furnizarea căldurii

Termoenergetica Bucureşti anunţă că începe probele pentru furnizarea căldurii

Termoenergetica anunţă că încep probele la cald în Bucureşti FOTO Shutterstock

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că în cursul zilei de miercuri, 21 octombrie, va începe probele la cald, în Capitală, având in vedere temperaturile în scadere inregistrate în ultimele zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează în momentul în care temperaturile medii se încadrează în limitele prevăzute de prevederile art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 2000- 0600, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.", conform unui comunicat transmis de companie.

Probele la cald se se derulează progresiv şi se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire, potrivit comunicatului transmis. 

Termeoenergetica a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru, se mai arată în comunicat.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura CMTEB, din str. Cavafii Vechi, nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, la adresa relatii@cmteb.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările